kantooR4

print

nieuwbouw kantoorgebouw met auditorium en ondergrondse parking

Het gebouw 485 is de nieuwe locatie van Claerhout Communicatiehuis en maakt deel uit van de communicatie campus Claerhout, het is gelegen aan Sint-Denijslaan 485 / Ring R4 te B-9000 Gent. De CommunicatieCampus heeft een ruime parking, eigen restaurant, een auditorium en seminarie- en vergaderzalen.

Het gebouw biedt ruimte aan de multimediale congres- en eventruimtes waar ondernemingen en marketeers samen gebracht worden en waar talenten uit verschillende disciplines elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Er werd gebruikt gemaakt van verhoogde vloeren waarin alle technieken weggewerkt zitten, dit vanuit de wens van de bouwheer geen 'esthetisch storende' verlaagde plafonds te hebben maar met behoud van een zo flexibel mogelijke indeling inzake meubilering en aanpassing van de technische voorzieningen (data, elektriciteit, verwarming). Hiertoe werd een uniek HVAC systeem toegepast in samenwerking met DAIKIN.

  • Plannen inrichting in samenwerking met interieurbureau SheCi

Dynamische, open en communicatieve inrichting met gebruik van akoestisch dempende materialen.

  • Interieur in ontwerp

Heldere multifunctionele en flexibele  ruimten met  voldoende daglichttoetreding en boeiende zichten en binnenperspectieven.

 

Bouwheer:
Claerhout NV Communicatiehuis
Functie:
Kantoren
Kostprijs raming:
€ 5 010 500
Locatie:
Gent
Oppervlakte:
3 400 m²
Realisatie:
2014-2016
Studie:
2012-2013
up
down